Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Alphonse Crollaprijzen voor muziek

 

De Alphonse Crollaprijzen worden uitgereikt aan leerlingen uit het Heuvelland die de beste examenresultaten over het afgelopen cursusjaar hebben behaald binnen muziekschool Heuvelland van kunstencentrum Kumulus. De prijzen gelden als stimulans voor de vele talenten binnen de muziekafdeling. Tevens wordt hiermee de waardering uitgesproken voor alle kunst- en muziekaanbieders in Valkenburg aan de Geul. Het betreft een bundeling van diverse prijzen waarin talenten, resultaten en de inzet van de winnaars centraal staan.

De uitreiking van de Alphonse Crollaprijzen vindt jaarlijks plaats en wordt iedere twee jaar gecombineerd met de uitreiking van de Kunst - en Cultuurprijzen. In 2014 is de Sportprijs toegevoegd. De prijzen worden uitgereikt door de wethouder uit de betreffende gemeente(n).

In 2014 heeft Maartje Janssen de beste examenprestatie op C/D niveau van muziekschool Heuvelland – Kumulus geleverd. Zij ontving de oorkonde en prijs uit handen R. Meijers; wethouder Valkenburg a/d Geul en de heer R. Wetzels; directie Kumulus Maastricht.

In 2015 vindt de uitreiking van de Alphonse Crollaprijs plaats op zondag 12 juli vanaf 15.00 uur in het Openluchttheater.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met mw. S. van de Loo (secr@kunstencultuurraad.nl)


Bekijk hier de foto's

Foto's 2012


Hosting en Design LOCALHOSTING